Деловая сеть Винница
Компании:1 574
Товары и услуги:118
Статьи и публикации:2
Тендеры и вакансии:1

Юридичний дью дилі́дженс.
Информация может быть не достоверна

Юридичний дью дилі́дженс. Юридичний дью дилі́дженс.

Юридичний дью дилі́дженс.

- призначений для формування об'єктивного уявлення про об'єкт інвестування. Due Diligence, дью-ділідженс (англ. due diligence - належна сумлінність) - це процедура формування об'єктивного уявлення про об'єкт інвестування. Включає в себе: перевірку достовірності наданої інформацію та документів, перевірку юридичних ризиків при укладенні угод, перевірку податкових ризиків при укладенні угод, перевірку правильності запропонованого плану при - укладенні та завершенні угод, перевірку правильності оформлення всіх необхідних документів і відповідність їх вимогам діючого законодавства; Проводиться при угодах по придбанню\продажу бізнесу , угодах купівлі-продажу майнових комплексів, при укладенні угод під час поглинання\злиття компаній .

посмотреть все (14)

Другие товары и услуги компании:

Абонентне юридичне обслуговування.
Информация может быть не достоверна
- це комплекс юридичних послуг визначених та погоджений сторонами, з фіксованою обов'язковою щомісячною абонентською оплатою.
2 000 гр.
Юридичні консультації (усні, письмові). Юридичні консультації (усні, письмові).
Информация может быть не достоверна
Юридичні консультації (усні, письмові). - на Ваші запитання нададуть відповіді адвокати та професійні юристи, які мають досвід та практику.
Юридичний аутсорсинг. Юридичний аутсорсинг.
Информация может быть не достоверна
Юридичний аутсорсинг. Юридичний аутсорсинг — це делегування функцій юриста, юридичного відділу або певних напрямків діяльності, зовнішній компанії.
Реєстрація (створення) юридичної особи. Реєстрація (створення) юридичної особи.
Информация может быть не достоверна
Реєстрація (створення) юридичної особи. - це підготовка проектів установчих документів, реєстрація у державного реєстратора, замовлення печатки та відкриття рахунку в банківській установі.
1 500 гр.
Дистанційне (Online) юридичне обслуговування. Дистанційне (Online) юридичне обслуговування.
Информация может быть не достоверна
Сучасні засоби зв'язку зробили дистанційне юридичне обслуговування абсолютно доступним, зручним і надійним способом співпраці. Тепер щоб поспілкується з юристом вам необхідно набагато менше часу.
4 000 гр.
Реєстрація (створення) юридичної особи.
Информация может быть не достоверна
- це підготовка проектів установчих документів, реєстрація у державного реєстратора, замовлення печатки та відкриття рахунку в банківській установі.
1 500 гр.
Информация о продавце
  • +380 (432) 50-20-20
  • 21018 г. Винница, ул. Пирогова, 39, офис 516
  • www.pravo24.ua
Юридическая компания «Право24» создана в 1998 году и объединяет высококвалифицированных специалистов в сфере корпоративного, гражданского, налогового, таможенного, уголовного права.
×