Деловая сеть Винница
Компании:1 574
Товары и услуги:118
Статьи и публикации:2
Тендеры и вакансии:1

Чому болить спина: незвичайні причини
Информация может быть не достоверна

Чому болить спина: незвичайні причини
20.07.2017
У цій статті ми розглянемо основні впливи на болі у спині, та як з ними боротися. Підберемо матраци для профілактики болей у спині

     Ви відчуваєте деякий біль або дискомфорт в спині? Це зовсім не означає, що у Вас якесь страшне захворювання. Кожна друга здорова людина переживає ці відчуття. Але замислитися про причини цього явища варто, якщо не хочете допустити погіршення ситуації. Ось невеликий список речей, які провокують проблеми зі спиною.

1. Сон на старому матраці

     Хороший якісний матрац повноцінно служить своїм хазяїнам впродовж 8-10 років. І, якщо Ви не потурбувалися про те, щоб його замінити після крайнього терміну, швидше за все отримаєте не саме краще самопочуття. По закінченню терміну своєї експлуатації, матрац вже більше не може забезпечити необхідну підтримку. Якнайскоріше замініть свій матрац, виберіть середній по м'якості і жорсткості. Забезпечте своїй спині достатню підтримку, щоб вона не занадто потопала в нім, але, при цьому, Вам було комфортне спати.

2. Важка сумка

     Якщо Ви з тих, хто любить носити у своїй сумці половину власного будинку, спина не буде Вам за це вдячна. Коли Ви носите величезну важку сумку на одному плечі, це примушує організм підлаштовуватися під цей дисбаланс, при цьому хребет також виходить з рівноваги. Постарайтеся все ж замінити цю сумку на легшу, краще всього, якщо Ваша "супутниця" важитиме не більше за 10% вашого тіла.

3. Туфлі на шпильці і балетки

     Занадто високі каблуки примушують Вашу спину пересилювати неможливе, спираючись на суглоби. Балетки, у свою чергу, також можуть шкодити, залежно від будови Вашої стопи. Також деяку шкоду можуть принести навіть сандалі, оскільки в них нога не зафіксована по максимуму, внаслідок чого нога ковзає з одного боку в інший, і вага тіла розподіляється нерівномірно. Шукайте взуття і висоту каблука, відповідну саме Вам. Таку, щоб не було проблем зі спиною в майбутньому.

     Дуже шкода, але високі каблуки - одна з шкідливих звичок, нав'язаних модою, адже не завжди те, що диктує світ моди - це добре.

4. Образи і негативні емоції

     Дослідники одного університету виявили, що люди, які намагаються не тримати в собі образу, вільні від депресії і гніву, відчувають менше болю, у тому числі і в спині. Наші емоції безпосередньо связанны з напругою, тому те, що ми відчуваємо, безпосередньо впливає на нашу стійкість до болю. Намагайтеся все ж не тримати в собі погані почуття, із-за них Ви вимотуєтеся не лише морально, але і фізично.

Информация о продавце
  • +380 (067) 340-65-84
  • вулиця Київська, 29, Вінниця, Вінницька область
Магазин ліжок та товарів для сну - Імперія Матраців
×