Деловая сеть Винница
Компании:1 574
Товары и услуги:118
Статьи и публикации:2
Тендеры и вакансии:1

Підготовка та правовий аналіз договорів, контрактів, угод (правочинів).
Информация может быть не достоверна

Підготовка та правовий аналіз договорів, контрактів, угод (правочинів). Підготовка та правовий аналіз договорів, контрактів, угод (правочинів).

Підготовка та правовий аналіз договорів, контрактів, угод (правочинів),  підготовка (створення, складання) ексклюзивного договору (контракту, угоди) згідно вимогам Клієнта. Правовий аналіз та внесення змін, поправок до договорів з метою захисту інтересів клієнта та відповідності договорів діючому законодавству. Підготовка, аналіз та внесення змін до зовнішньоекономічних (договорів , контрактів, угод); Підготовка акціонерних договорів , договорів між учасниками ТОВ. Ведення переговорів при укладенні договорів, контрактів, угод (правочинів).

посмотреть все (14)

Другие товары и услуги компании:

Складання (розробка) внутрішніх корпоративних документів Компанії
Оскарження рішень податкових та/або митних органів. Оскарження рішень податкових та/або митних органів.
Информация может быть не достоверна
Оскарження рішень податкових та/або митних органів. -
- це аналіз акту перевірки на відповідність законодавству, розробка правової стратегії захисту інтересів Клієнта, підготовка обґрунтування правомірності дій Клієнта.
- це аналіз документів та дослідження обставин справи, оцінки перспектив, підготовки процесуальних документів, представництво інтересів Клієнта у суді
Реєстрація (створення) юридичної особи.
Информация может быть не достоверна
- це підготовка проектів установчих документів, реєстрація у державного реєстратора, замовлення печатки та відкриття рахунку в банківській установі.
1 500 гр.
Ведення справ в судах. Ведення справ в судах.
Информация может быть не достоверна
Ведення справ в судах.
Информация о продавце
  • +380 (432) 50-20-20
  • 21018 г. Винница, ул. Пирогова, 39, офис 516
  • www.pravo24.ua
Юридическая компания «Право24» создана в 1998 году и объединяет высококвалифицированных специалистов в сфере корпоративного, гражданского, налогового, таможенного, уголовного права.
×